I’m In

I’m participating in the Pay-it-Forward initiative.

The first 5 people who comment on this status with “I’m in” will receive a surprise from me at some point in this calendar year – anything from a sweet dessert, a lovely CD, a ticket, a book or just absolutely any surprise I see fit!

There will be no warning and it will happen when I find something that I believe would suit you and make you happy!
These 5 people must make the same offer in their status (FB or Path or Twitter, etc.) and distribute their own joy.

Simply copy this text onto your profile, (don’t share) so we can form a web of connection and kindness.
Let’s do more nice and loving things for each other in 2014, without any reason other than to make each other smile and show that we think of each other.
Here’s to a more enjoyable, more friendly and love-filled year!

Source of post from Mas Rahmat and Mbak Nina

pic pinjam colorfully.eu
pic pinjam colorfully.eu
Iklan

13 Comments Add yours

  1. monda berkata:

    I’m in Amy
    nice to know you

    1. amy syahmid berkata:

      Yoaaaa….. silahkan kirim alamat mbak monda ke email aku yak amy.rahmi18@gmail.com and tunggu giftnya 🙂

      nice to know you too

  2. pursuingmydreams berkata:

    Klo aku komen dpt hadiah??. Program apa sih nih, aku liat di bbrp blog 😀 .

    1. amy syahmid berkata:

      Iya,tp harus bilang i’m in, jd Bagi 5 org pertama yg komen i’m in,bakal dpt surprise dr org yg mosting ni di tahun 2014 ini,trus mereka yg 5 org itu harus meneruskan postingan ini dn otomatis hrus bgi2 surprise jg bagi yg komen 5 org pertama dipostingan mrk dan begitu seterusnya,hehe

  3. jampang berkata:

    sebelumnya sudah ikutan… apa boleh ikutan lagi. kalau tetap ngasih hadiah ke lima orang aja dan bukan 10 … i’m in aja
    tapi kalau jadi double…. abaikan aja mbak 😀

    1. amy syahmid berkata:

      Kalo ikut dua kali jd double ya? Haha… bs tekor jg donk,ehtapi bingung jg apa boleh yak, kalo dipostingannya sih nggak ada peraturan begitu, yg ada cm bagi 5 org yg komen pertama bakal dpt hadiah gtu kan 😀

      1. jampang berkata:

        iya… selanjutnya yang komen dan dapat harus bagi ke lima orang lainnya.
        nah kalau doublenya itu nggak ada disebutin sih
        jadi saya dapat nggak nih?
        😀

      2. amy syahmid berkata:

        Haha….okelah kalo begituh 😀
        Silahkn email ke amy.rahmi18@gmail.com

  4. iuef berkata:

    I’m in ! Eh masih kebagian kan? Kalaupun enggak tetep di share kok…

    Hihi udah lama nggak ikutan posting berantai….

    1. amy syahmid berkata:

      masih mbak…. asiiikk nambah lagi yg ikutan 😀 kirimin alamatnya ke amy.rahmi18@gmail.com

  5. Ping-balik: I’m In | Kisahku

Komen Yuukk!!!

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s